Segon aniversari del 10A

Aviat farà 2 anys del 10A, la consulta sobre la independència que vam fer a Barcelona. Entre d’altres coses aquesta consulta va servir per desmuntar el tabú que aquests temes són de comarques i que a Barcelona (i cinturó) fracassaríem.

A Barcelona (capital de Catalunya) no tan sols no vam fracassar (la participació va ser superior al 21%, quasi el doble que en la consulta de la Diagonal) sinó que la mobilització pel 10A va contribuir decisivament a què en tots els barris i districtes s’organitzessin grups que després hem seguit treballant per la independència emmarcats dintre de l’ANC.

El 10A a Barcelona va tancar el cicle de consultes i va obrir el tram final cap a la independència amb l’Assemblea Nacional Catalana al capdavant.

A nivell personal va ser una experiència extraordinària , vam conèixer gent esplèndida i des d’aleshores ençà hem fet molta feina per la independència als nostres barris (Sants, Sants-Badal, Hostafrancs, la Bordeta, Font de la Guatlla, La Marina i Poble-sec).

Aquí trobareu els enllaços amb uns vídeos fets durant la campanya del 10A als barris de Sants-Montjuïc. Espero que us agradin.

Resum del procés de consultes (de l’11S a Arenys de Munt fins el 10A a Sants)(5:11)

YouTube Preview Image

Què és la consulta del 10A? (3:49)

YouTube Preview Image

Què és la consulta del 10A? (3:49) (versió en anglès)

YouTube Preview Image

Campanya de recollida de vot anticipat a Sants-Montjuïc (4:58)

YouTube Preview Image

A Sants-Montjuïc decidim fer festa (3:40)

YouTube Preview Image

Sants-Montjuïc Decideix al Carnaval 2011 (3:26)

YouTube Preview Image

Sants-Montjuïc Decideix recull el Premi Lluís Companys (11:46)

YouTube Preview Image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply